karlijnbeerkens.reismee.nl

Homecoming!

Iedereen was heel enthousiast voor afgelopen week, homecoming! Hoewel ik van te voren niet helemaal wist wat het in ging houden, had ik er heel veel zin in. Iedere dag was er een ander thema en we moesten ons kleden naar dit thema: ‘Spirit week’. Maandag begon met Rock out ‘n Roll out: Pyjama dag. Helaas hadden we op maandag ook een wedstrijd, dus moesten we in onze cheerleader outfit rondlopen. Dinsdag was class colour day. Seniors moesten die dag rood aan dus iedereen had het speciale senior homecoming shirt aan van dit jaar (wat natuurlijk rood was). Gemaakt door en voor seniors. Die avond was ‘powderpuff’. Ik had er van te voren nog nooit van gehoord, maar het houd in dat van iedere klas (dus freshmans, sophomores, juniors en seniors) een jongen die football speelt een groepje van minimaal 7 meiden leert football spelen. Natuurlijk heb ik meegespeeld en helaas werden we in exact de laatste seconde 2de, we verloren van de juniors. Daarna zijn we gaan TPen, oftewel toiletpapier in mensen hun bomen gooien en zorgen dat je niet gepakt word (echt heel vet). Woensdag was dynamic duo day. Het was de bedoeling dat je samen met iemand anders een ‘dynamic duo’ namaakt (deze dag was het leukste). Of zoals ons, met 5 personen een monopoly bord namaken! Donderdag was Rock ‘n Roll day, je kleden als een rockstar. Ook die avond zijn we gaan TPen.


Vrijdagochtend begon met een hele ceremonie, we begonnen op de bovenste verdieping en liepen met de cheerleaders achter de band aan door de hele school en vervolgens naar buiten. Daar werden een paar dingen gezegd en vervolgens gingen we door naar de gymzaal. Daar was een hele ceremonie met het voorstellen/speeches van de homecoming queen kandidaten. Op sommige scholen hebben ze een king en een queen, maar bij ons worden er 5 homecoming queen kandidaten genomineerd en zij kiezen vervolgens een escort. Vervolgens moesten we optreden en mochten we stemmen. De dag leek wel een soort van feestdag, want om 12:45 waren we al uit voor de parade. Iedere klas en verschillende sporten of andere clubs hadden een wagen gemaakt, of zoals zij het noemen een ‘float’. We liepen met de parade door Mexico en vervolgens weer terug naar school, dan gauw naar huis om ons klaar te maken voor de homecoming football game die avond. We hebben de game helaas dik verloren. (Oh, deze dag was superfan dag, en we moesten dus de kleuren van de school dragen: rood, grijs en wit. ‘s Avonds was een wedstrijd dus wij liepen in ons uniform rond).


De dag erna was de dag van de homecoming dance. Rond de middag zijn we met een paar vriendinnen ons gaan klaarmaken en om 5 uur zijn we foto’s gaan maken. De moeder van een van de meiden is fotograaf, dus dat kwam goed uit. Na de foto’s zijn we met zijn allen uit gaan eten en daarna naar the dance gegaan.


Het was heel anders dan wij gewend zijn, vooral omdat iedereen heel net gekleed was. Het was een hele vermoeiende week maar ook echt een hele leuke ervaring.


Groetjes,

Karlijn

Reacties

Reacties

Papa

Karlijn, wat een leuk verhaal en mooie foto's over "Homecomig". Ik denk dat er veel mensen zijn die geen idee hebben wat het inhoud. En dit maakt een en ander duidelijk. Dit moet zeker een zware week zijn als school en overige activiteiten gewoon doorgaan. Maar wel super leuk om mee te maken en om nooit te vergeten. Geniet er met volle teugen van. :-* <3

har janssen

Hi Karlijn

wat een drukke week zo te zien aan de foto,s heb je wel lol.
heelapart wc papier in de bomen ,wij gebruiken het voor iets anders....
hoop dat jij het naar jou zin hebt en dat het leren ook goed gaat.
nou ik ga slapen karlijn het beste ,hoor beslist nog meer van jou .

Dag Karlijn
Groetjes Har.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active